top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Nova een echte schatje! Wacht op u in Brussel!

1.naam: Nova, geboortedatum: 01.06.2022. , hoogte: 50 cm, gewicht 16 kg, gevaccineerd, gechipt, steriel, heeft een paspoort.
Nova - met haar zus en mama werd gebracht uit de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Het verhaal van Nova is triest: mama en 2 puppies waren gevonden op straat. Een vrijwilliger heeft ze gevonden en vertelde zijn verhaal aan het asiel in Moskou. De beslissing was snel genomen, want het was een kwestie van leven. In het opvanghuis kreeg Nova eten, een veilig leven en zeldzame wandelingen met een

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

10/12/23

1.naam: Nova, geboortedatum: 01.06.2022. , hoogte: 50 cm, gewicht 16 kg, gevaccineerd, gechipt, steriel, heeft een paspoort.
Nova - met haar zus en mama werd gebracht uit de stad Nalchik (1700 km van Moskou). Het verhaal van Nova is triest: mama en 2 puppies waren gevonden op straat. Een vrijwilliger heeft ze gevonden en vertelde zijn verhaal aan het asiel in Moskou. De beslissing was snel genomen, want het was een kwestie van leven. In het opvanghuis kreeg Nova eten, een veilig leven en zeldzame wandelingen met een opvangmedewerker. En het meisje wil heel graag haar eigen familie en ze doet erg haar best om het alle bezoekers van het asiel naar de zin te maken. Bekijk dit grappige meisje eens van dichtbij, ze heeft een heel apart uiterlijk en een perfect karakter: ze is vriendelijk, zonder agressie, kan goed opschieten met katten en honden, is dol op kinderen, kent de riem en kan wandelen! Past in elk gezin!
Curator NM/OL

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport naar Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page