top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Nori

Dit jonge meisje heeft alle kwaliteiten om jouw hart te veroveren: haar schoonheid, haar gemakkelijk en vriendelijk karakter en haar liefde voor mensen..

Breed:

Kruising

Sex:

Female

Born:

2 June 2022

Format:

Middelgroot (~11kg ~44 cm)

Place of Residence:

Brussel

Added:

01/11/23

Kom wandelen en spelen met Nori :) Dit jonge meisje heeft alle kwaliteiten om jouw hart te veroveren: haar schoonheid, haar gemakkelijk en vriendelijk karakter en haar liefde voor mensen. Ze is nieuwsgierig en extravert en zal alles proberen om je aandacht te trekken en je te veroveren. Ze zal je vanaf de eerste minuut vertrouwen, zelfs als ze je niet kent, en zeker als je een lekker snoepje op zak hebt ;)
Heel trouw en aanhankelijk aan zijn baas, ze geniet van je gezelschap, vraagt om je aandacht en is graag in de buurt. Actief, speelt graag en houdt van wandelingen. Houdt van het gezelschap van andere honden en vormt vrij snel een roedel met hen dankzij haar ervaring in een pleeggezin met meerdere honden. Kan met katten. Nori is slim, ze luistert goed en leert snel. Haar ideale gezin zou bestaan uit mensen met een actieve en sociale levensstijl die graag wandelen in de natuur. Zou ideaal zijn als tweede hond en speelkameraadje. Nori is nog jong en heeft natuurlijk een echte baas nodig die haar grenzen kan aangeven en haar helpt verder te bouwen aan haar goede manieren.
Nori is een leuk middelgroot hondje dat je gemakkelijk kunt bijna overal mee naartoe nemen. Ze weegt ongeveer 11 kg voor 45cm in schouders. ∼10 maanden oud. Gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipped, heeft een pet passport. Zindelijk. Loopt goed aan de lijn. Nori zou een goede match kunnen zijn voor een actief gezin. Geen grote blaffer. Beschikbaar voor adoptie in België, Nederland en Frankrijk.
Video's:
https://youtu.be/3wLjxZZ_wSo?si=bZXw5p_zNZAdHVh3
https://youtu.be/zEP_mG6e8IM?si=DZ54jPvvP2G6Qs3o
https://youtu.be/LBbXmiu9jus?si=vAbxkIf3IzohBXZt

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes. Nori werd gered in Oekraïne. Ze hadden een kans om gered en naar België gebracht te worden door onze vrijwilligers.
Als u interesse heeft in Nori, stuur ons dan snel een e-mail naar:
petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
* Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect VZW -ASBL

bottom of page