top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Monatik

Kleine jonge pluizige Monatik

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Russia

Added:

Kleine jonge pluizige Monatik ( 29.01.2023), 42cm en 10kg. Hij is nog erg jong, misschien wordt hij nog wat groter. Hij heeft het gedrag van een puppy: zenuwachtig, actief, nieuwsgierig, dol op alle mensen en kinderen en katten en honden, met iedereen wil hij communiceren en spelen. Hij is volledig te vertrouwen, hij begrijpt niet waar "zijn eigen" en waar "vreemden" zijn, iedereen is zijn vriend. Qua karakter is hij contactvaardig, sociaal, nergens bang voor, er is geen agressie. Hij loopt perfect aan de lijn, bij de dierenarts gedraagt hij zich perfect, in de auto gedraagt hij zich rustig. Bovendien is hij erg mooi, hij heeft een fijne krullende vacht en heeft regelmatig verzorging nodig. Hij werd in april door vrijwilligers gevonden, de arme puppy zat in de regen voor de deur van de winkel, waar hij vandaan kwam weten we niet. Nu is hij een schattige, vrolijke puppy en kun je hem opvoeden tot een perfecte metgezel! Monatik is gezond, gevaccineerd en gecastreerd, hij heeft een elektronische chip en een paspoort voor op reis met vaccinaties. We zoeken voor hem een actieve verantwoordelijke familie met ervaring met puppy's.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium, hond castratie, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page