top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Micky Muis

Zachte, tedere Micky Muis kwam naar het asiel met haar broers en zussen in het hele nest . Ze waren allemaal erg aanhankelijk en sociaal van jongs af aan.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

23/09/23

Zachte, tedere Micky Muis kwam naar het asiel met haar broers en zussen in het hele nest . Ze waren allemaal erg aanhankelijk en sociaal van jongs af aan. Pups groeiden op en gingen naar huis, en Micky Muis wachtte op haar familie en alle honden in haar verblijf waren veranderd, alle buren waren nieuw en Micky Muis begon de hoop en het vertrouwen te verliezen dat ze eindelijk ook voor haar zouden komen, ze rende niet meer naar buiten om iedereen te ontmoeten en begon alleen nog maar de vertrouwde vrijwilligers te benaderen, maar soms kijkt ze nog steeds met een verlegen hoop naar degenen die komen.
Mieke Muis op 55 cm (schoft). Ze is geweldig met alle honden en houdt van wandelen aan de lijn met andere honden en mensen, onverschillig voor katten, zindelijk, ze is voorzichtig met kinderen.

Micky Muis is een zeer gracieus meisje met lange benen, kent de leiband en gehoorzaamt mensen. Ze verveelt zich vreselijk in het asiel, wachtend tot haar papa of mama haar komen halen om op de bank te gaan liggen en zielsveel van haar te houden!
Ze is 55 cm hoog op de schoft
gewicht 24 kg
Gevaccineerd, gesteriliseerd en in goede gezondheid.

Geboortedatum 01.02.2017 (volgens het asiel)
Is in het asiel sinds februari 2017.
Curator NM / KP Anna
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page