top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Meggi (verblijfplaats: Genk)

Kom kennismaken met Meggi! (Genk)

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

Kom kennismaken met Meggi!
Meggi is een jong en makkelijk hondje, ze is gevoelig, een beetje verlegen in het begin, maar vertrouwt je vrij snel als je haar interesse en liefde toont en als je lekkere snoepjes op zak hebt :) Actief, speelt graag en geniet erg van wandelingen, vooral in de natuur.
Houdt van het gezelschap van andere honden en vormt vrij snel een roedel met hen dankzij haar ervaring in een pleeggezin met meerdere honden en katten. Niet dominant. Ze is meer een volger dan een leider in een hondenroedel.
Kan in het begin een beetje verlegen zijn in een nieuwe situatie en een nieuwe plek. Ze voelt zich niet op haar gemak in een grote, drukke stad en in het verkeer, en is helemaal ontspannen en gelukkig in een rustige, groene omgeving. Vriendelijk met kinderen. Heel trouw en aanhankelijk aan zijn baas, ze geniet van je gezelschap, vraagt om je aandacht en is graag in de buurt. Meggi is nog jong, ze luistert goed en leert snel. Past zich vrij snel aan het nieuwe huis en de mensen aan als ze zich geliefd voelt. Maggi ze heeft een goede ‘basis’ en heeft een echte baas nodig die haar zal helpen haar zelfvertrouwen verder te ontwikkelen en haar een lieve en gelukkige metgezel te laten worden. Onze Meggi zou een goede match kunnen zijn voor een stabiel en actief gezin dat van wandelingen in de natuur houdt. Zou goed zijn als tweede hond / als speelkameraadje en een goed gezelschap voor jullie katten.
Ongeveer 10 kg voor 40cm in schouders. ∼12 maanden oud, gevaccineerd, gesteriliseerd, heeft een elektronische chip en een pet paspoort.
Zindelijk. Loopt goed aan de lijn. Geen grote blaffer. Beschikbaar voor adoptie in België en Nederland.
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (sterilisatie, reis, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.
Als u interesse heeft in Maggi, stuur ons dan snel een e-mail naar:
petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
* Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect VZW -ASBL

bottom of page