top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Mayotta

Klein est hond Mayotta

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Russia

Added:

Zachte jonge hond Mayotta ( 03.04.2022), 35 cm en 8 kg. Ze werd door vrijwilligers op straat gevonden.Dit kleine hondje is buitengewoon positief en vrolijk, nieuwsgierig en speels. Ze maakt meteen contact met een persoon, vertrouwt vanaf de eerste minuut. Ze kijkt met vreugde en plezier naar de wereld om haar heen, ze is blij met alles wat haar overkomt, alles is interessant voor haar. Aan zijn uiterlijk en karakter kan worden aangenomen dat hij de genen van Jack Russell en Teckel bevat. Ze is bevriend met alle honden, maar geeft de voorkeur aan het gezelschap van mensen, loopt achter een persoon aan en staat klaar om elk moment van je leven met je te delen. Met katten gedraagt ​​ze zich perfect, maar ze is actief en dit kan katten nerveus maken. Ondanks haar kleine formaat houdt ze van lange actieve wandelingen. Mayotta gedraagt ​​zich braaf in de auto en bij de dierenarts. Ze loopt goed mee aan de lijn en is schoon. Als je klaar bent om je leven te delen met een vrolijke en vrolijke vriend, dan is dit de hond voor jou! Mayotta is gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd, ze heeft een elektronische chip en een reispaspoort!
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page