top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Jordi

Jordi: een lieve pup van bijna 12 maanden oud, ~17 kg voor ~52cm schofthoogte (definitief) al gesteriliseerd, gevaccineerd (rabies, complex vaccin), gechipped, heeft een pet paspoort, zindelijk, en loopt goed op de lijn!

Breed:

kruising herder

Sex:

Female

Born:

10 February 2023

Format:

middelgroot

Place of Residence:

Brussel

Added:

Jordi: een lieve pup van bijna 12 maanden oud, ~17 kg voor ~52cm schofthoogte (definitief) al gesteriliseerd, gevaccineerd (rabies, complex vaccin), gechipped, heeft een pet paspoort, zindelijk, en loopt goed op de lijn!
Jordi is blijkbaar een kruising duitse herder en heeft alle kwaliteiten van dit prachtige ras: mooi, elegant, actief en slim en heel trouw aan haar mensen. Vriendelijk en lief met iedereen, volwassenen en kinderen, maar is meer geïnteresseerd in volwassenen en grote kinderen dan in hele kleintjes. Vriendelijk naar andere honden van haar roedel en naar nieuwe honden op straat, wil ze gedag zeggen en spelen als ze vriendelijk zijn. Gaat uit de weg als de andere hond agressief is. Vriendelijk met katten.
Ze is actief en nieuwsgierig als alle pups, veel energie, en ze moet het uitgeven :). Actief wandelen, spelen en uiteindelijk een paar hondenschoollessen zou perfect zijn. Jordi is slim, ze leert snel, luistert goed. Zoals je op de video kunt zien, heeft ze al wat lessen gevolgd op een hondenschool en kent ze al wat basiscommando's.
Jordi zou een goede match kunnen zijn voor de actieve gezinen die van actief wandelen, sport en buitenactiviteiten houden.
Ze zal je zeker in goede conditie houden. Kan goed zijn als tweede hond / kat als goed gezelschap / speelkameraadje. Een goed omheinde tuin is zeker een groot pluspunt.
Jordi nodigt jullie uit voor een wandeling!
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (sterilisatie, reis, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.
Als u interesse heeft in Jordi, stuur ons dan snel een e-mail naar:
petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin goed afgesloten? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
* Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect VZW -ASBL

bottom of page