top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Gosha

Wij stellen voor ons Gosha:
Als je naar Gosha's foto kijkt, denk je waarschijnlijk dat hij een herdershond is? Nou, dat is hij niet. Gosha
- is een metis van een kat. Hij is net zo gezellig, aanhankelijk, tastbaar, net iets meer en hij spint als
als een echte kat.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

26/07/23

Als je naar Gosha's foto kijkt, denk je waarschijnlijk dat hij een herdershond is? Nou, dat is hij niet. Gosha
- is een metis van een kat. Hij is net zo gezellig, aanhankelijk, tastbaar, net iets meer en hij spint als
als een echte kat. Gosha is dol op mensen en er is geen groter geluk voor hem dan om tegen iemand aan te kruipen en te smelten als hij wordt geaaid en achter zijn oor gekrabd. Zo kan hij uren blijven staan, gewoon om bij iemand in de buurt te zijn. Waar zo'n gehechtheid aan mensen vandaan komt, begrijp ik niet. Wat zeker is het is bekend dat Gosha op straat is geboren en 6 jaar in een industriepark heeft gewoond, waar hij, samen met andere honden werd gevoed door mensen die daar werkten. Toen sloot het bedrijf en Gosha kwam naar het asiel.
Gosha veroverde meteen de harten van alle vrijwilligers en zelfs van de werknemers van het asiel. Zijn vriendelijkheid en en delikaat karacter overtuigen iedereen zonder uitzondering. Soms zijn mensen huiverig voor grote honden, maar zelfs kinderen voelen zich aangetrokken tot Gosha.
Zijn ogen stralen van vriendelijkheid en liefde, wat mensen onmiddellijk tot hem aantrekt wanneer mensen Gosha voor het eerst ontmoeten.
En Gosha is ook heel slim en leert snel alles wat nieuw is. Voorheen een straathond, leerde snel de leiband, maar niet zonder de hulp van zijn buurhond Boni.
Gosha leeft van zaterdag tot zaterdag in het asiel en wacht op zijn favoriete vrijwilligers. Het is hartverscheurend
om naar Gosha te kijken als hij verlangend naar de sluitende deur van het verblijf kijkt en begint te wachten op de volgende zaterdag. Gosha verzet zich niet, hij begrijpt dat de zaken zo zijn, dat is zijn lot - in het asiel zitten en wachten. Maar zijn leven had er heel anders uit kunnen zien, als er een man was die hem mee naar huis zou nemen. Elke dag, elk uur zou Gosha bij zijn geliefde baasje kunnen zijn, elke dag, elk uur zou hij de liefde en aandacht krijgen die hij zo hard nodig heeft.
Gosha heeft een liefdevol baasje en een thuis nodig!
Gosha is pretentieloos, hij heeft alleen jouw liefde en zorg nodig.
Geef Gosha aandacht. Geef Gosha een thuis, Gosha zal je hart veroveren met zijn grenzeloze vriendelijkheid
reu
gezond, gevaccineerd, gecastreerd
geschat geboortejaar 2014
in het asiel sinds december 2020

NM/ NO Kzh

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page