top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Elbrus

Elbrus verscheen in het asiel, je zou kunnen zeggen, onlangs, ongeveer een half jaar geleden, en werd meteen ieders favoriet, want het is onmogelijk om niet van zo'n hond te houden! Hij is gewoon "Apollo" in de hondengemeenschap. Jong, sterk en vol energie! Niet voor niets kreeg hij zo'n trotse naam, die kracht, schoonheid, majesteit concentreert

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

02/09/23

Elbrus verscheen in het asiel, je zou kunnen zeggen, onlangs, ongeveer een half jaar geleden, en werd meteen ieders favoriet, want het is onmogelijk om niet van zo'n hond te houden! Hij is gewoon "Apollo" in de hondengemeenschap. Jong, sterk en vol energie! Niet voor niets kreeg hij zo'n trotse naam, die kracht, schoonheid, majesteit concentreert. En wat een kleur heeft hij! De melkachtige, licht crèmekleurige vacht trekt de aandacht en hij slaagt er altijd in om schoon te blijven en er verzorgd uit te zien, zelfs bij het meest onaangename weer. Elbrus heeft zeker stamboomverwanten in zijn familie gehad, hij is erg knap en statuesk. De jongen is vrij jong, hij is niet ouder dan een jaar, hij is betrouwbaar naar mensen toe, heel makkelijk in de omgang en bereid om zich aan te passen aan de stemming van een persoon. Tijdens een wandeling rent hij graag overal heen, speeld met andere honden, vangt en brengt een bal of een stok, hij rent om een persoon heen en stoeit als een kind. En als je hem in het verblijf begint te aaien en rustig praat, vangt hij elk woord dat je zegt op. Elbrus houdt van genegenheid en aandacht, hij weet al snel de sterkste vriendschappelijke band met zijn man op te bouwen. Omdat hij nog jong is, zal hij bij uitstek geschikt zijn voor een actief gezin dat Elbrus regelmatig lange wandelingen kan geven, hem mee kan nemen op uitstapjes, bereid is om tijd met hem door te brengen, zowel in de stad als daarbuiten. Hij is een jonge hond die uit de muren van zo'n asiel wil ontsnappen naar een groot en interessant leven. Elbrus is klaar om zijn familie al zijn toewijding, warmte en genegenheid te geven zodat het mogelijk is om te verdrinken in deze enorme oceaan van hondenliefde.
Geef thuis aan deze geweldoge hond!

Gevaccineerd. Gecastreerd. Gechipt. Leeftijd ongeveer 1 jaar. Schoftgrote 58 cm, gewicht 30 kg.
NM/KP An
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page