top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Dyrek

Wij stellen voor: Ons Dyrek
Als je naar deze lieve jongen kijkt, zijn sterke poten, waanzinnig mooie kleur, zijn pluizige staart met een wit puntje, dan wil je hem gewoon knuffelen en kussen.

Breed:

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

15/08/23

Wij stellen voor: Ons Dyrek
Als je naar deze lieve jongen kijkt, zijn sterke poten, waanzinnig mooie kleur, zijn pluizige staart met een wit puntje, dan wil je hem gewoon knuffelen en kussen.
Deryk vindt het heerlijk om dicht bij mensen te zijn, bewonderende blikken van anderen te vangen en zelfs een beetje te poseren tijdens het wandelen. Er is een speciale adel in hem, alsof hij "prigartzovatsivayut", op een wandeling en pronken met zichzelf in het bijzijn van anderen. Het is een plezier om met Deryk te wandelen, hij voelt het ritme van een persoon, loopt altijd naast hem en is bereid om commando's te leren, wat zijn intelligentie toont. Naast al zijn deugden is Deryk dol op kinderen en is hij altijd bereid om met ze te spelen. Hij heeft zoveel vitaliteit en energie! Hij is klaar om de hele wereld te leren kennen, in hem woedt het verlangen om een vol leven te leiden, om elke dag gelukkig te zijn en om zijn baasje, zijn familie, waar hij op wacht, te plezieren! Hij is duidelijk verkrampt en verbitterd in het asiel. En hij begrijpt niet waarom zijn mens nog niet bij hem is.
Zo'n mooie, statige, nobele hond moet een thuis vinden en het ware hondengeluk in zijn totaliteit leren kennen! Knappe Deryk zal de beste vriend worden en zal nooit verraad plegen, zijn toekomstige baasje kan alleen maar jaloers zijn!
Neem de hond mee in huis en je zult zien hoe hij weet hoe hij moet liefhebben en dankbaar moet zijn.
Gecastreerd. Gevaccineerd, gezond.
Chip 643110700033875
Geboortedatum - oktober 2015 (volgens het asiel)
Datum in het asiel - 11.06.2016
NM/KP/Lju
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (alles in).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page