top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Dorozhka

Breed:

Mix

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Russia

Added:

Klein vrouwtje Dorozhka (29.01.2022), 22 cm en 5,5 kg. Ze is in de zomer van 2022 door vrijwilligers op straat gevonden, vermoedelijk is dit een hond die verdwaald was omdat ze een halsband om had en ze mollig was. Maar de zoektocht naar de baasjes leverde geen resultaat op en de hond kwam in een dierenasiel terecht, waar ze erg bang was en de vrijwilligers haar naar het opvanggezin brachten, nu woont ze op het platteland. Ze is zachtaardig en aanhankelijk van aard, maar ze heeft tijd nodig om te wennen aan een nieuwe omgeving en nieuwe mensen. In het begin zal ze bescheiden op één plek zitten, maar zodra ze beseft dat niets haar bedreigt en niemand haar beledigt, zal ze zelf contact maken met een persoon. Ze kan prima samen met andere kattenhonden, is niet agressief en heeft een zeer rustig karakter. Ze loopt bijna goed mee aan de lijn, in de auto en bij de dierenarts gedraagt ​​ze zich rustig. Als u op zoek bent naar een bescheiden en rustige metgezel, dan is deze hond iets voor u! Dorozhka is gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd, ze heeft een elektronische chip en een reispaspoort.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page