top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Confetti

Confetti is een jong, mooi, aanhankelijk, vriendelijk meisje.
Ze werd naar de rand van de stad gevonden dicht bij een ravijn op een vuilnisbelt gegooid. Confetti zat een week op één plek totdat vrijwilligers haar meenamen. Nu is het meisje in een tijdelijk fostergezin Qua karakter is Confetti een vriendelijk, nieuwsgierig en erg leergierig meisje.

Breed:

Sex:

Female

Born:

14 July 2022

Format:

Place of Residence:

Added:

14/08/23

Confetti is een jong, mooi, aanhankelijk, vriendelijk meisje.
Ze werd naar de rand van de stad gevonden dicht bij een ravijn op een vuilnisbelt gegooid. Confetti zat een week op één plek totdat vrijwilligers haar meenamen. Nu is het meisje in een tijdelijk fostergezin Qua karakter is Confetti een vriendelijk, nieuwsgierig en erg leergierig meisje. Ze gaat rustig om met katten. Maar tijdens een wandeling in Confetti wordt het jachtras wakker - ze is heel actief, geïnteresseerd in van alles en nog wat, kan aan de riem trekken, moet overal aan ruiken, maar gehoorzaamt een persoon onvoorwaardelijk. Confetti heeft actieve en lange wandelingen nodig. Ze vindt het heerlijk om met andere honden te spelen en te socialiseren op de speelplaats, waar ze onaangelijnd vrij rond kan rennen en haar energie kwijt kan. Confeti is een zeer intelligente en makkelijk trainbare hond. Bij het ontmoeten van onbekende mensen is ze eerst voorzichtig, maar dan komt ze dichterbij en vindt ze het leuk om te socialiseren. Past zich snel aan op een onbekende plek. Rijdt goed in de auto.

Gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt.

Gewicht 15kg, schofthoogte 50cm.

Geboortedatum juni 2022.
NM/ Anna KP
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (reis kosten, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes

bottom of page