top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Cindy

Cindy is een perfecte hond om in een appartement te leven. Zindelijk! Leiband is uitstekend! Zeer intelligente en nette hond! Geef haar een kans!

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

28/06/23

Cindy had alles wat een hond nodig heeft. Ze had een gezin en een thuis. Ze was geliefd en kreeg wederzijds begrip van mensen. De wereld was vol geluk voor dit kleine meisje. Maar op een dag stortte alles in. De eigenaren verkochten het huis en verhuisden. Cindy bleef achter zonder familie en zonder thuis. Haar wereld stortte in één dag in. Er was geen plaats voor haar in haar nieuwe leven en ze bleef alleen achter. De nieuwe eigenaars zetten het meisje op straat, in de winter... Toen werd Cindy moeder en deed ze haar best om zo goed mogelijk voor haar kleintjes te zijn. Ze ging bedelen bij de winkel in de hoop dat iemand haar te eten zou geven. Ze moest haar baby's immers voeden met melk. Op een dag zag een vrijwilliger haar en kon niet voorbij het kleine en zeer dappere hondje komen. Zo belandde Cindy met haar twee pups Sandra en Monica in het asiel.

Cindy is een perfecte hond om in een appartement te leven. Zindelijk! Leiband is uitstekend! Zeer intelligente en nette hond! Geef haar een kans!

Gewicht 12 kg, schofthoogte 45 cm.
Gevaccineerd.
Leeftijd 3 jaar.
NM/ Lu

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page