top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Chukky

Chukky, ~3 y.o. ~10 kg ~40 cm

Breed:

Sex:

Male

Born:

5 September 2020

Format:

middelgroot (10 kg)

Place of Residence:

Brussels

Added:

09/09/23

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Chukky en ik ben op zoek naar een thuis voor altijd.
Ik ben een gecastreerde reu van 3 jaar oud, ingeënt, ik heb een dierenpaspoort en een elektronische chip. Ik ben ~ 3 jaar oud, ~10 kg, ~40cm.
Ik ben een echte gentleman: elegant, rustig, slim, niet dominant met andere honden, heel beleefd en lief met katten. Ik ben perfect zindelijk en loop goed aan de lijn. Ik kan alleen thuis blijven, trappen lopen en ben gewend om in de auto te rijden.
Ik heb een rustig en timide karakter, ben geen blaffer en speel graag met mijn bal en speelgoed als je me gezelschap houdt.
Ik ben extreem trouw, aanhankelijk en hecht aan mijn baas, ik volg je op de voet en ben graag bij je in de buurt. Mijn pleeggezin zegt vaak dat ik een slimme jongen ben en dat ik goed luister en terugkom als ze mijn naam roepen.
Mijn focus ligt op mijn baas en mijn gezin, maar ik ben makkelijk met alle nieuwe mensen op straat, inclusief mannen, vrouwen en kinderen en huisbezoek, vooral als ze met een lekker koekje komen. Als ik nieuwe honden op straat tegenkom, blijf ik een beetje timide en zal ik niet de eerste zijn die hallo zegt. Ik voel me een beetje ongemakkelijk als er een grote, opgewonden hond mijn kant op komt, maar ik maak geen problemen. Ik blijf liever op afstand. Ik heb ook een maand in een hondenasiel gezeten en maakte deel uit van een roedel, dus ik kon het huis delen met een andere hond die net zo zachtaardig, kalm en beleefd is als ik :) Momenteel deel ik mijn pleeggezin met een rustig en zacht teefje en dat gaat heel goed.
Ik ben vriendelijk tegen katten en kan dus met ze samenleven. Ik heb geen jachtinstinct, dus als je kippen of andere kleine dieren hebt, kun je gerust zijn.
Mijn vorige gezin had een tuin waar ik erg van genoot, dus als je een goed omheinde tuin hebt, zal dat me gelukkig maken. Mijn vorige gezin had niet genoeg tijd om voor me te zorgen en met me te gaan wandelen, dus ik ben niet gewend aan lange wandelingen en was gewoon blij in mijn tuin. Buiten in de natuur wandelen is echter belangrijk voor mijn gezondheid en socialisatie, dus natuurlijk zou ik graag meer naar buiten gaan om je goed gezelschap te houden. Mijn ideale omgeving zou een natuurgebied zijn waar ik kan genieten van rustige en ontspannende wandelingen met jou.
Chukky is enige tijd geleden gered in Oekraïne. Hij heeft veel meegemaakt voordat hij naar Europa kwam, maar hij is jong, leert snel en vertrouwt mensen makkelijk. Hij heeft een echte baas nodig die hem kan helpen om wat meer zelfvertrouwen te krijgen door veel aandacht, liefde, geduld en toewijding.
Voor Chukky zoeken we een rustige, stabiele en verantwoordelijke familie die een beetje begrip kan opbrengen voor een reddingshond en bereid is om in het begin wat tijd te investeren in het creëren van een goede routine en discipline, om hem aan te moedigen steeds meer ontspannen te zijn tijdens wandelingen en stap voor stap een jouw perfecte metgezel te worden.
Ik wacht op jou om me te komen opzoeken met een lekker koekje en misschien om samen een wandeling te maken. Ik woon in regio Brussel bij een vrijwillige pleeggezin in gezelschap van andere hond. U bent welkom om me komen bezoeken!
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 (vlieg / reis ticket, vaccins, paspoort, elektronische chip). Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.
Als u interesse heeft in Chukky, stuur ons dan snel een e-mail naar:
marina.petconnect.belgium@gmail.com of petconnectbelgium@gmail.com
met de onderstaande gegevens:
*Uw naam, adres, geboortedatum / leeftijd, graag uw telefoonnummer
*Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie en van uw woonsituatie (eigendom of huur).
*Als er een tuin / terasse is, is de tuin volledig afgesloten (van onder tot boven)? Wat voor sort omheining? Hoe hoog is de omheining? Hoe groot is de tuin?
*Ook de tijd dat het hondje alleen moet verblijven?
*Kunt u ook meer uw ervaring met honden beschrijven? (klein, grote, rescue, jong, senior, buitenlandse ..
*Bent u fysiek gezond om met een hond om te kunnen gaan? Bent u of uw gezinsleden allergisch? Rookt u thuis (binnen)?
*Waarom wil je een hond adopteren? En waarom een rescue / asiel hondje?
*Wat zou een ideale hond voor u zijn? Wat verwacht je van je toekomstige hond?
*In geval van nood / of als u afwezig zou zijn, / op reis, heeft u iemand die voor uw hond kan zorgen? Heeft u een back-up oplossing? Wat precies?
*Heeft u een auto? Kan de hond met de auto vervoerd worden?
*Zijn alle familieleden die bij u wonen het volledig eens over de adoptie? (tijdens het interview vragen we de hele familie of in ieder geval de 2 ouders om aanwezig te zijn)
*Bent u van plan de komende 1-2 maanden te reizen / op vakantie te gaan? Bent u klaar om de hond mee naar huis te nemen?
*Als u wilt kunt u ook foto's/video's bijvoegen van uw tuin, toekomstige leefruimte van de hond, uw dieren...
Hoe meer informatie u geeft, hoe groter de kans dat we een match voor u vinden.
Dank u!
PetConnect / Marina (vrijwilliger)

bottom of page