top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Badgik, hij heeft drie poten🐾

Breed:

Mix

Sex:

Male

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

We maken geen onderscheid tussen dieren en geloven dat elk van hen liefde en respect verdient! Maak kennis met onze Badgik (21/06/2021), 45 cm en 13 kg. Vrijwilligers vonden hem een ​​jaar geleden, hij rende over straat met een gebroken poot (we weten niet wat er gebeurde, maar hij werd zeker het slachtoffer van menselijke wreedheid). Helaas kon de poot ondanks alle inspanningen niet worden gered en moest deze worden geamputeerd om de hond te redden. Badgik is een uitzonderlijk positieve en vriendelijke hond. Het is absoluut onmogelijk om hem een ​​invalide te noemen: hij is erg actief en opgewekt, raast als de wind op drie poten en vermaakt honden met vier poten met zijn energie! Hij voelt zich absoluut niet gebrekkig, hij heeft een overvloed aan kracht en energie! Zoals je al begreep, heeft hij een geweldig karakter: hij is vrolijk, speels, sluit vriendschap met alle honden en katten en zal iedereen vermoeien met zijn aandacht. Hij houdt van mensen en kinderen, maakt meteen contact met een persoon, springt in zijn armen, houdt van iedereen tegelijk: kussen en knuffelen is zijn aard! Hij is aangelijnd, schoon, gedraagt ​​zich braaf bij de dierenarts en ook in de auto. Als je liefde in je hart hebt die je een hond wilt geven - Badgik is hiervoor verreweg de beste kandidaat! Genoeg voor hem om ongelukkig te zijn - er ligt alleen een lang en gelukkig leven in het verschiet! Badgik is gezond, gevaccineerd en gecastreerd, hij heeft een elektronische chip en een reispaspoort.
deM

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport in Belgium , vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page