top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Mary

Mary is een wonder, ondanks haar leeftijd is ze een nieuwsgierig hondenkind gebleven van de "alles willen weten en alles willen testen" serie.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

03/09/23

Mary is een wonder, ondanks haar leeftijd is ze een nieuwsgierig hondenkind gebleven van de "alles willen weten en alles willen testen" serie. Ondanks de ondeugende trekjes in Mary s gedrag is ze perfect gehoorzaam en intelligent. Ze heeft een gezin nodig met een actieve levensstijl, anders zal ze ondeugend worden en haar baasjes irriteren met haar activiteit. Mary heeft nieuwe foto's gemaakt, het proces van foto's maken vond de kruimel erg leuk, want haar poseren werd royaal beloond met lekkers. Over het algemeen is Mary een gewone Franse bulldog met een uitstekende gezondheid en een kneedbaar karakter.

Gesteriliseerd. Gechipt

Hoogte 28 cm, Gewicht 6 kg. Leeftijd 1,5 jaar.
NM/ KP Lub

De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 400 ( transport, vaccins, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page