top of page
facebook.png
twitter.png
1189166.png

Hasya (Thea) is een zonnetje elke dag!

Warm geluk in je handpalmen is onze baby Thea! Een stralende schoonheid met een ongewoon uiterlijk, vriendelijke doordringende ogen met de kleur van hemel en chocolade, een gezicht als een vos, sterke benen en een zachte vacht. Theia is de belichaming van warmte, tederheid, vreugde, ze is een eiland van geluk en harmonie. Teya is vriendelijkheid, speelsheid en charme in één hond. Ze concentreert zoveel vitaliteit dat je bij haar verschijning bedekt bent met het gevoel van mooi en licht, ze deelt het gul met iedereen: komt aan je voeten, streelt en hier, je bent al getekend door geluk! Niet verlegen, niet bang, houdt van mensen.

Breed:

Sex:

Female

Born:

Format:

Place of Residence:

Added:

17/04/24

Warm geluk in je handpalmen is onze baby Thea! Een stralende schoonheid met een ongewoon uiterlijk, vriendelijke doordringende ogen met de kleur van hemel en chocolade, een gezicht als een vos, sterke benen en een zachte vacht. Theia is de belichaming van warmte, tederheid, vreugde, ze is een eiland van geluk en harmonie. Teya is vriendelijkheid, speelsheid en charme in één hond. Ze concentreert zoveel vitaliteit dat je bij haar verschijning bedekt bent met het gevoel van mooi en licht, ze deelt het gul met iedereen: komt aan je voeten, streelt en hier, je bent al getekend door geluk! Niet verlegen, niet bang, houdt van mensen. Oplettend en slim klein meisje, de blik is altijd levendig en nieuwsgierig- vangt elke beweging op, reageert op het woord en de intonatie. Een ijverige leerling, leert met interesse alles wat nieuw is. In het verblijf is Thea vriendelijk met andere honden - haar broers en zussen, ze gaat graag wandelen en met de bal spelen, tijdens wandelingen loopt ze rustig aan de lijn naast een persoon. De kleine meid houdt van de natuur, wandelingen in het park, in het bos en naast haar favoriete baasje. Teya-kind, droomt van een warm thuis en een betrouwbare liefdevolle vriend. Wordt jouw eiland van geluk en vreugde. Geef Thea een thuis, en ze zal je bedanken met toewijding en liefde!
Meisje, gezond, gevaccineerd, niet gesteriliseerd.
Geboortedatum-01.12.2023
Leeftijd-4 maanden. Gewicht-10kg. Groei-38 cm.
Chip-900185000035484

curator NM/ KP Jul
De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst. De adoptie kosten bedragen € 435 (transport naae België, vaccinaties, paspoort, elektronische chip).
Voor deze prijs heeft u een unieke hond. Wij als PetConnect blijven jullie begeleiden en steunen tijdens adoptie en adaptatie van onze hondjes.

bottom of page