Zabava

Zabava is gezellig, aanhankelijk, zacht, klaar om in je armen te vallen en nooit meer te scheiden.

Wij stellen voor: Zabava
Dit meisje heeft een harmonieuze combinatie van schoonheid, charme, intelligentie.
Zabava's schoonheid is speciaal, terriër-achtig. Iedereen die van terrier look houdt, valt onmiddellijk voor haar charme en wil haar aaien. En Zabava niet tegen, het meisje is gezellig, aanhankelijk, zacht, klaar om in je armen te vallen en nooit meer te scheiden. Zabava springt van vreugde als gasten naar haar toe komen en probeert ze allemaal te kussen.
Zabava ziet er onhandig uit en is niet vertrouwd met de regels van de etiquette, maar baby leert snel alles - aan de leiband lopen, de commando's leren.
De kindertijd draait om spelen, plezier en bijpraten. Maar in het asiel, worden baby's van dit alles beroofd. Slechts een paar keer per week krijgen ze de kans om uit de kooi te komen en hun benen te strekken. En de rest van de tijd zitten Zabava en haar 3 zussen opgesloten in een omheining van 3x3 meter.
Vrolijk, vriendelijk meisje Zabava staat te popelen om een familie voor haar te vinden, om haar ochtend te beginnen met een kus op de neus, een leuke wandeling en een lekkere kom. De kindertijd moet gelukkig en zorgeloos zijn!

Zabava teefje
gezond, gevaccineerd, gecastreerd
Ongeveer 50cm schofthoogte, zal niet meer dan 60cm schofthoogte worden
gewicht ongeveer 18kg
Geboortedatum 10 november 2020
in het asiel - vanaf maart, 2021
chip 643094100691087

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/zabava