Wolga

Wolga is evenwichtig, kalm en zelfbewust, ze trekt de aandacht en is verrukkelijk.

Wolga is een van de vier zusters die in de koude, bedompte herfst naar het asiel kwamen en het boze oog van het lot overleefden.
Wolga werd niet voor niets door vrijwilligers Wolga genoemd - haar karakter lijkt sterk op dat van Ruslands meest majestueuze en mooiste rivier. Ze is evenwichtig, kalm en zelfbewust, ze trekt de aandacht en is verrukkelijk.
De Wolga is de meest bedachtzame, ongehaaste van de hele familie, ongelooflijk zacht en soepel in haar bewegingen als de loop van de gelijknamige rivier.
Maar natuurlijk, zoals elke tiener is ook dit kleine meisje niet vreemd van kinderpret en ravotten, zij steunt graag elke onderneming van haar zussen.
Honden zoals de Wolga komen wij niet vaak tegen. Zoals de Volga de enige rivier in Rusland is, zo is onze Volga de enige, uniek en enig in zijn soort.
Haar toekomstige eigenaar zal de grote eer en mogelijkheid hebben om deze hond elke dag te ontdekken, en interessante en nieuwe facetten van haar diepe karakter en indrukwekkende innerlijke wereld te vinden.
teefje
gezond, gevaccineerd, gecastreerd
ongeveer 55 cm schofthoogte, zal ongeveer 60 cm schofthoogte worden
gewicht ongeveer 18kg
Geboortedatum 10 november 2020
in het asiel - vanaf maart 2021
chip 643094100691089

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/wolga