William

Willy is een prachtige combinatie van een prachtig uiterlijk en karakter, hij is een echt vuur! Hij is open, extravert, leuk en energiek, zoals elke tiener zou moeten zijn.

Wij stellen voor:
Willy (William) is de naam van een van de twee tweelingbroers die in het asiel kwamen toen ze nog heel jong waren.
Willy is een dappere, nieuwsgierige en zeer intelligente jongen. Harry, zijn kleine broertje, is erg aan hem gehecht. Hij herhaalt zichzelf altijd na Willie en beschouwt hem als een oudere broer.
En wat een knappe jongen. Kijk zelf maar! Het werk van de natuur en het werk van mama en papa.

Willy is een prachtige combinatie van een prachtig uiterlijk en karakter, hij is een echt vuur! Hij is open, extravert, leuk en energiek, zoals elke tiener zou moeten zijn. Hij houdt van actiespelletjes, inhaalspelletjes met zijn vrienden, hij staat open voor alle honden, klaar om te ontdekken en nieuwe dingen te leren.
Voor katten is hij beetje nieuwsgierig - zeker geen agressie of jagen.

Willy is een leider en een goede vriend, maar hij is ook vriendelijk, attent en zachtaardig. Hun namen Willy en Harry zijn vernoemd naar de Britse prinsen William en Harry.
Ze zijn precies van blauw bloed, trouwens, hun uiterlijk lijkt sterk op dat van de King Charles Spaniël.

Willy past in elk gezin, de jongen is aanspreekbaar en sympathiek. Wij hopen van harte dat hij voor zijn baasjes een volwaardig lid van de familie zal worden en eindelijk alle liefde en zorg zal krijgen die hij verdient.

Chip N 643090000509909
Hij wordt naar schatting geboren in januari 2021.
Hij zal in juli 2021 in het asiel zijn.
Schofthoogte 53-55 cm.
Hij is gecastreerd.
Loopt goed aan de lijn.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/william-willy