Wendy

Zachtaardig, aardig, vriendelijk - en dit zijn niet al haar deugden. Zij is de gehoorzaamst van alle honden, en niemand zal haar benaderen met iets anders dan gehoorzaamheid en respect

Hier is ons Wendy: Wendy is als een wilde bloem die groeit in een ruige omgeving. De zoetste geuren, het helderste uiterlijk en kunstmatig kleur gaan haar niet aan. Wilde bloemen zijn bescheiden, natuurlijk, zoals de natuur ze geschapen heeft, niet de hand van een kweker. Een echte bloem. Achter deze bescheidenheid en schuchterheid gaat een enorme ziel vol vriendelijkheid, genegenheid en toewijding schuil.
Onze kleine bloem moest in zeer moeilijke omstandigheden opgroeien. Wendy werd op straat geboren en op de leeftijd van zeven maanden in een opvangtehuis geplaatst. Ondanks alle ontberingen van het leven, bescheiden diëten, gebrek aan liefde en genegenheid, ondanks alles breekt onze kleine bloem door het "asfalt" van angst, wanhoop en ongeloof, probeert mensen te bereiken, zich elke dag open te stellen. Zachtaardig, aardig, vriendelijk - en dit zijn niet al haar deugden. Zij is de gehoorzaamst van alle honden, en niemand zal haar benaderen met iets anders dan gehoorzaamheid en respect. Eén blik in haar ogen en je ziet een grote hoeveelheid onbestede liefde en toewijding, en je begrijpt hoe leeg en grenzeloos eenzaam het leven voor deze hond is. Een hond geboren om de mens te dienen.
Als u Wendy's leven wilt verlichten met warmte, liefde en zorg, kom haar dan ontmoeten en deze nederige knop zal opbloeien, veranderen in een prachtige bloem van het veld met een enorme ziel, grenzeloos toegewijd en liefdevol.

Leert aan de leiband te lopen.
Schofthoogte 55-57cm
Geboren in april 2015.
Woont in het asiel sinds december 2015.
Chip #643110900072358

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/wendy-1