Varya 1

Varya is een zeer zachtaardige en eerbiedige hond, met een diepe en delicate ziel. Varya is een echte vriendin, een hondenziel.

Hier ons Varyusha ( koosnaam voor Varya). Vatya is een zeer zachtaardige en eerbiedige hond, met een diepe en delicate ziel. Varya is een echte vriendin, een hondenziel. Zij is teder, verlegen en tegelijk blij en speels in haar vertrouwde omgeving en met degenen van wie zij houdt.
Haar zussen zijn nu allemaal thuis, maar Varya is de enige die nooit het asiel heeft verlaten. Er waren twee hondenshows, en één van hen was zelfs op de TV te zien, maar door een vreselijk onrecht namen ze haar niet mee naar huis, en toen ze in het asiel kwam, kozen ze anderen, niet haar ((( We zouden deze vicieuze cirkel graag doorbreken en het meisje helpen om geliefd te worden en geadopteerd te worden.

Varya is een zeer aanhankelijk en tactiel meisje, ze smelt bij de aanraking van warme mensenhanden, ze is altijd bereid om dichtbij te zijn, om elk woord en elke beweging op te vangen. Zij zal zich niet vanaf de eerste minuten in de armen van vreemden storten en het zal enige tijd duren voordat deze hond zich realiseert dat degenen die haar uit het asiel zullen halen haar echte familie zijn en dat zij haar alleen maar het beste toewensen. Een beetje geduld en deze zachte Scarlet Flower zal zich in al haar glorie ontvouwen. Varya raakt erg gehecht aan de mensen die haar tederheid, liefde en zorg tonen.

Varya is een echte schoonheid! Kijk maar naar haar satijnen tijgervacht en amberkleurige ogen. Ze is geen grote meid, maar ze heeft goed voedsel nodig (in het asiel geven ze haar helaas een karig en ongezond dieet), dus ze zal zo fit zijn als een berg hinde))

Varya zou zich het meest op haar gemak voelen in een klein gezin, waar ze geen last zou hebben van kleine kinderen of zeer sociale huisdieren. Ze zal eerder passen bij introverte mensen, alleenstaanden of koppels die de voorkeur geven aan een rustige en afgemeten levensstijl, met gematigde activiteit of huismus.

Varya houdt zich neutraal ten opzichte van andere huisdieren (katten en honden), zij is alleen geïnteresseerd in mensen.
Chip #643090000058292
Geboortejaar - februari 2015 (volgens het asiel)
Woont in het asiel sinds april 2015, kwam als pup naar het asiel.

Schoft Hoogte - 50 cm , gewicht - 23 kg.
Gecastreerd, gevaccineerd, verzorgd.
Loopt goed aan de lijn.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/varya