Toma 1

Een meisje met een ideale mentaliteit, geen lafaard, maar absoluut aanhankelijk en vertrouwend. Zeer leergierig, vertrouwt een mens voor honderd procent.

Wij stellen voor: Toma!
Tamarochka (Toma) is 7-8 maanden oud, gecastreerd en gevaccineerd. Een meisje met een ideale mentaliteit, geen lafaard, maar absoluut aanhankelijk en vertrouwend. Noch schoten, noch vuurwerk, noch met de handen zwaaien - maakt haar bang. Zeer leergierig, vertrouwt een mens voor honderd procent. Aangezien Toma in de volière woont, dus over een toilet gewoontes kan ik geen garanties geven. Maar het meisje is erg slim en leert alles snel!
Ze is nu 53 cm lang. Ze kan tot 60 cm schofthoogte groeien. Geïnteresseerd in katten alleen uit nieuwsgierigheid. Zal snuffelen, als het mag, en weggaan.
Ze loopt goed aan de lijn, maar, natuurlijk, de commando's moeten geleerd worden. Ze is sterk, ze kan ook trekken, ze heeft nu een sterke hand nodig.
Tamarochka komt ook uit de regio Kaluga. Ze probeerden haar moeder en zus te vergiftigen, maar de curator slaagde erin om ze te redden. Uiteindelijk werd haar zusje toch ziek en stierf en Tamarochka overleefde. Haar moeder is nu thuis, en Toma is alleen van de nest. We wachten op een familie voor haar!

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/tea