Tikki

Tederheid werd als eerste geboren, en Tikki meteen na haar, zoveel liefde en verlangen om dicht bij een mens te zijn is in deze hond.

We kunnen uren over Tikki praten. Tederheid werd als eerste geboren, en Tikki meteen na haar, zoveel liefde en verlangen om dicht bij een mens te zijn is in deze hond.

Tikki's verhaal is simpel en banaal. Zoals honderdduizenden honden, werden zij en haar zusje en broertje van de straten van Moskou opgepakt en naar het asiel gebracht. Get waren kleine 3 maandelijkse puppies, over hun moeder weten we niets. De baby's waren goede vrienden en konden goed met elkaar opschieten, zodat de vrijwilligers hen niet uit elkaar haalden en zij zaten samen in hun leefruimte.

Tivi, Tikki's zus, vond haar liefdevolle familie in Moskou in augustus 2020, en ze stuurt ons ontroerende berichtjes van thuis waarin ze vertelt hoe ze de wereld leert kennen, hoe ze van het leven geniet, rent, wandelt en speelt, samenleeft met haar kittens.

Tikki en Tavi lijken erg op elkaar, zowel qua uiterlijk als temperament en gewoonten. Tikki is dol op mensen, net als haar zus. Ze wil niets liever dan naar mensen toe komen, ze aaien en knuffelen. En aan ieder persoon, bekend of niet. Tikki heeft onmiddellijk contact, ze heeft drie seconden nodig om te voelen dat ze vriendelijk naar haar toekwamen en haar geen kwaad willen doen, en dat is alles, ze ligt al aan je voeten. Vrouwen, mannen, tieners, kinderen - liefde en totaal vertrouwen. Dit toont aan dat de hond een goede, stabiele psyche heeft en een aangeboren gevoel van welwillendheid jegens iedereen. We zijn er zeker van dat Tikki, net als Tavi, gemakkelijk vrienden zal worden met andere dieren.

We zijn er zeker van dat iedereen die het asiel bezocht een foto heeft met Tikki. Deze hond is een wonder!

Tikki kan goed aan de lijn lopen, maar hij begrijpt de zin niet van het lopen op het asfalt tussen de hekken. Veel beter om op een bankje te zitten, in de schaduw van bomen en te knuffelen! Een echte kleine meid!

Lief, aardig, gevoelig meisje, laat haar dag eindelijk komen en ze wordt opgemerkt door haar nieuw gezin!

Chip #643110900068827
Woont in het asiel sinds december 2015.
Geboortejaar is ongeveer 1 september 2015.

Zij is ongeveer 55-57 cm hoog op de schoft en weegt 22-24 kg.
Ze is gecastreerd, gevaccineerd en verzorgd.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/tikki