Taiga

Taiga is een zeer lieve, soms nog beetje ondeugende hond, gezien haar leeftijd. Ik hoop dat zij een mooie thuis vindt, Taiga verdient dit echt.

Wij stellen Taiga voor:
Taiga is bijna 8 maanden, Taiga arriveerde in België op 12 juni, zij was toen een heel lieve maar zeer angstige en terughoudende hond. Terwijl is zij enorm veranderd tot een hele lieve hond, betrouwbaar, wandelt heel graag, en wandelt mooi mee. Haar leiband aandoen was in het begin een gevecht, nu komt zij klaarstaan wanneer je haar leiband neemt. Ze springt zelf mooi in en uit de wagen, is zeer rustig tijdens de rit. Zij blaft niet naar andere honden, enkel wanneer ze een gevaar ziet. Ze schrikt niet meer van kinderen of vreemde mensen. Nieuwe honden leren kennen op de hondenweide vindt zij superleuk, groot of klein, maakt niet uit. Katten schrikken haar ook niet af. Ze blijft mooi rustig liggen op haar kussen, met een kwispelende staart. Taiga is zeer speels, dat laat ze ook weten met haar speelgoedjes. Wanneer je niet reageert, vindt ze wel iets anders in huis om je aandacht te trekken. Ze laat dit wel meteen los wanneer je haar aandacht schenkt. Zij krijgt momenteel 3x per dag eten, om haar nog wat aan te sterken. Taiga laat zeker weten wanneer het etenstijd is. Ze vraagt ook mooi om buiten haar behoefte te gaan doen, door voor de deur te gaan staan.
Taiga is een zeer lieve, soms nog beetje ondeugende hond, gezien haar leeftijd. Zij heeft nood aan een ruim huis en ruime tuin, zodat zij haar kilometers wat kan wegspurten. Dit lukt natuurlijk ook op de hondenweide. Alleen blijven is momenteel nog een minpuntje. Dat zou heel snel kunnen veranderen moest zij bij een gezin terechtkomen die al een hond heeft, maar indien niet, zal dit met de tijd ook verbeteren, aangezien ze reeds zo een grote stappen vooruit deed op 12 dagen tijd. Ik hoop dat zij een mooie thuis vindt, Taiga verdient dit echt.
Taiga haar schofthoogte is momenteel 57cm. Zij weegt momenteel 15kg.
Je moet in het begin wat geduld hebben met Taiga, maar eens ze je vertrouwt, zal ze uitbloeien tot een lieve prachtige hond. Zij is ook zeer slim: heeft snel geleerd dat het niet mag - eten van tafel vragen. Zij ligt rustig ernaast als het gekookt is.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/taiga-1