Sunny 2

Ze is een actieve meid, houdt van rondrennen en spelen met stokken en touwen etc. Houdt ervan om gekamd te worden en van aandacht in het algemeen.

Sunny (kleine) werd naar Moskou gebracht vanuit de Yalta schuilplaats. Ze is pas 1 jaar oud. Sunny is gezond en ingeënt.
Eet droog voedsel. Haar gebit is in uitstekende conditie en ze kauwt haar tanden graag op speciale eetstokjes. Ze is een actieve meid, houdt van rondrennen en spelen met stokken en touwen etc.
Ze is gewend aan haar wekelijkse wandeling van 2 uur (zindelijk, wacht), maar ze zou graag wat meer naar buiten gaan. Houdt van wandelingen, trekt niet aan de lijn.
Heeft dichte vacht met ondervacht, maar heeft het koud in de russische winter, heeft jasje nodig voor wandelingen.
Houdt ervan om gekamd te worden en van aandacht in het algemeen. Beetje jaloers (zoals vele kleine hondjes) maar niet agressief. Goed met kinderen (woont samen met een 1,5 jarige peuter)!
Kauwt thuis nooit op iets (alleen op haar speelgoed). Kinderspeelgoed laat ze ook met rust. Kent de commando's: zit, dien, foe (foei)... Getraind, vangt bal in de vlucht. Is goed in de omgang met andere honden. Ideaal voor een gezin met andere honden
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/sunny-klein