Skye

Wij stellen voor: Skye, Geboortedatum: 15-05-2020 Hoogte: 38 cm (groeit tot 40-45 cm) Gewicht: 9 kg (groeit tot 15-17 kg)
Little Skye werd gevonden door 7-jarige kinderen in een doos met zijn broers en zussen bij een school in Kaluga (200 km van Moskou, Rusland). Kinderen brachten puppy's naar school naar leraren. Vervolgens werden Skye en zijn broers en zussen opgevangen door de vrijwilligers. Nu zijn de puppies sterker geworden, hebben ze vaccinaties gekregen en zoeken ze nu een adoptie gezin. Skye is een teder, vriendelijk, gehoorzaam en beetjes ondeugend puppy, houdt ervan om met menseb te knuffelen, houdt van spelen (zoals alle kinderen), houdt van knagen aan stokken. Met een goede opvoeding zal het een uitstekende metgezel zijn.

Wij stellen voor: Skye, Geboortedatum: 15-05-2020 Hoogte: 38 cm (groeit tot 40-45 cm) Gewicht: 9 kg (groeit tot 15-17 kg)
Little Skye werd gevonden door 7-jarige kinderen in een doos met zijn broers en zussen bij een school in Kaluga (200 km van Moskou, Rusland). Kinderen brachten puppy's naar school naar leraren. Vervolgens werden Skye en zijn broers en zussen opgevangen door de vrijwilligers. Nu zijn de puppies sterker geworden, hebben ze vaccinaties gekregen en zoeken ze nu een adoptie gezin. Skye is een teder, vriendelijk, gehoorzaam en beetjes ondeugend puppy, houdt ervan om met menseb te knuffelen, houdt van spelen (zoals alle kinderen), houdt van knagen aan stokken. Met een goede opvoeding zal het een uitstekende metgezel zijn..

Stay Connected

Contact Us

Do you want to be part of PetConnect?

Do you want to adopt one of ours dogs?

Do you have questions?

Feel free to submit below form and one of us will contact you back shortly.

What is your request about?

PetConnect a.s.b.l.

Email

petconnectbelgium(@)gmail.com

Registration number

0740.552.933

Bank Account

BE52 9733 8066 4309

© 2020 PetConnect asbl