Serge

ADOPTED Serge is een charmante, aantrekkelijke, charismatische kat van 2 jaar (geboren in 2018). Momenteel zit hij bij het pleeggezin van een vrijwilliger dicht bij Moskou.

Serge is a charming, attractive, charismatic 2-year-old cat (born in 2018). At the moment he is in the foster place with volunteer in Moscow.

Een charmante, aantrekkelijke, charismatische kat met alle kenmerken van een "echte kat" - een nobele snor, sluwe groene ogen, een trots opstaande staart.

Maar in feite heeft Serge een oneindig aanhankelijk en vredig karakter. Hij is een zeer goedaardige en goedgelovige kat die blij is voor aandacht, communicatie en gezellig samen op de bank zitten!

Serge kan goed overweg komen met andere katten en honden, hij is niet alleen gemakkelijk in de omgang, maar altijd blij met het gezelschap. Dus als er andere "staarten" in de nieuwe familie zijn, is dit een pluspunt. Serge houdt vooral veel van vrouwelijke katten, maar bij gebrek aan "bellen" zorgt hij puur platonisch en zeer ontroerend voor ze.

Hij gebruikt de kattenbak en de krabpaal perfect en is over het algemeen heel netjes.

Serge is psychologisch stabiel en kalm. Verhuizen naar een nieuwe plaats zal hoogstwaarschijnlijk geen grote stress voor hem worden, omdat zijn nieuwsgierigheid, het verlangen om te communiceren en nieuwe dingen te leren, zullen snel hun tol eisen! En daarnaast maakt een portie lekker hem gelukkig.

Kortom, onze Serge is een echte "schat" die in betrouwbare en liefdevolle handen wil vallen! Serge had een moeilijk leven, hij ging door een ongemakkelijke aanpassingspad, leerde lange tijd mensen vertrouwen ... en het resultaat is gewoon geweldig - absoluut huiselijke, rustige, slimme kat!

Serge, gezond, ingeënt, heeft een paspoort! Leeftijd - ongeveer 2 jaar! Hij woont momenteel in de buurt van Moskou
P.S. De adoptie gebeurt via de vereniging PetConnect met een officiële overeenkomst.