Schaapje

Schaapje (Barashek) heeft nog een lange weg te gaan, hij is erg jong en moet de wereld nog leren kennen.
Hij is een schattige en nieuwsgierige jongen, zijn psyche is delicaat en gevoelig, hij voelt zich erg aangetrokken tot mensen en is bereid om te communiceren en te leren.

Schaapje (Barashek) heeft nog een lange weg te gaan, hij is erg jong en moet de wereld nog leren kennen.
Hij is een schattige en nieuwsgierige jongen, zijn psyche is delicaat en gevoelig, hij voelt zich erg aangetrokken tot mensen en is bereid om te communiceren en te leren, het belangrijkste in zijn leven nu is de keuze van de eigenaar, want het hangt ervan af of hij vriendelijk en dapper of terughoudend en ongezellig zal zijn. Schaapje is een zuiver boek, dat leer je zo en zo zal je een hond hebben.
Schaapje bestudeert de wijsheid van het lopen aan de lijn, soms kan hij het perfect, maar soms begrijpt hij niet waarom hij moet gaan waar mensen hem zeggen te gaan als het elders interessanter is. We laten Barashek (Schaapje) nog niet zonder riem lopen, hij is erg nieuwsgierig, hij rent altijd rond om te kijken wat en waar. Hij is goed met andere honden en katten. Hij is bang van kleine kinderen en vermijdt contact met hen indien mogelijk.
32 cm schofthoogte, weegt 6 kg
Leeftijd 10 maanden
heeft een chip

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/schaapje-barashek