Ronny

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Jongen. Op de schoft 50 cm. Hij ziet er uit alsof hij gemaakt is voor een zachte bank, rustig loopt met zijn baasje, zorg en liefde.

Ronny is een van onze nieuwste pups die, zoals velen, in het asiel kwam hier vlak voor de zwaarste tijd voor de asielhonden - de winter. In tegenstelling tot zijn broers en zussen was Ronny de eerste die de vrijwilligers ontmoette, hij begon met het eten van de lepel, geeft zich over om geaaid te worden en is erg blij om te socialiseren. Ron was de eerste van zijn broers die aan de leiband liep, en hij verwerft deze vaardigheid met een A+!

Ron heeft een ongelooflijk aantrekkelijk uiterlijk: zwart, met een witte stropdas en rode sokken aan zijn poten! De jongen zal niet te klein zijn en heeft een gemakkelijke persoonlijkheid! Hij is dapper maar voorzichtig, aanhankelijk, slim, speels en tegelijkertijd niet opdringerig. Hij speelt graag met andere honden, hij gaat nu wandelen en zal waarschijnlijk heel snel aan de lijn leren lopen. Al met al is Ronny, net als zijn naamgenoot uit de Harry Potter-films, duidelijk voorbestemd om de beste vriend te worden die hij voor zijn eigenaar kan zijn!

Ron wacht heel actief op mama's en papa's, hij hoort absoluut niet thuis in een opvangcentrum! Hij ziet er uit alsof hij gemaakt is voor een zachte bank, rustig loopt met zijn baasje, zorg en liefde. Hij zou perfect zijn voor een gezin met kinderen of andere huisdieren. Kom kennismaken met zo'n geweldige hond, laat dit kind niet rondhangen in het asiel en geef hem een thuis.
Jongen. Op de schoft 50 cm.
Geboortedatum (volgens het asiel) - 3 mei 2020
Datum van de vangst - juli 2020.
Gevaccineerd en gecastreerd.
Spaander 643094100732788

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/ronny