Rocky 1

Hier ons Rocky! Hij is charismatisch en charmant, mensgericht hond.
schofthoogte is 65 cm

Welke naam had deze hond in een vorig leven, we zullen het nooit weten. Ja, dit is niet nodig. Een vorig leven is voor Rocky voor altijd voorbij. Hij had veel verdriet en lijden. Wat wij weten is dat zijn voormalige eigenaar bond de jongen aan de batterij vast, zonder eten, water, vele dagen lang. Misschien sloeg hij hem ook maar Rocky blijft lief en trouw mensen. Hij is een zeer slimme hond en leert snel goede manieren. De hondentrainer van het asiel werkt met hem.
Gelukkig, dankzij aangeboren optimisme, vergat Rocky snel alles uit het verleden en was hij klaar om een gezinshond te worden. Rocky is gewoon dol op mensen, stort zich vreugdevol in de armen van iedereen die hem in het asiel komt bezoeken, en bevriest als hij wordt geaaid, gekust en vriendelijke woorden worden gezegd. De jongen reageert erg goed op de liefde en aandacht van mensen
Zoals de meeste terriërs is Rocky met mate onafhankelijk en een beetje eigenwijs.
Een toekomstig gezin moet tijd voor hem hebben, zijn karakter begrijpen. Maar de beloning voor geduld zal Rocky zijn grenzeloze liefde en toewijding zijn. Optimisme en liefde voor het leven zijn Rocky motto s in het leven.
Zeer social – met andere honden en katten. Voor Rocky zoeken wij mensen met ervaring en voor liefhebbers van bouvier en briard rassen. Rocky heeft ook zijn onzekerheden en angsten, wij zoeken een eigenaar die samen met Rocky deze angsten gaan aanvechten.
De jongen is erg energiek, actief en past net zo goed als actieve mensen die tijd hebben voor wandelen en trainen met de hond.
Loopt lekker aan de lijn
Geboortejaar 2015
schofthoogte is 65 cm
chip nummer 643110700039821

Meer info: https://www.adopteer.be/hond/bouvier-des-flandres/rocky-2