Pit

Pit is een prachtige, verlegen, leergierige, zachtaardige en makkelijk te leren hond, hij is vriendelijk voor alle honden en katten, maar tegelijkertijd wordt hij aangetrokken door mensen, hij houdt van aandacht!

Hier is wat curator van Pit verteld:
In een asiel woonde een nest van 3 honden, twee broers en een zus. Zij leefden zeer vriendschappelijk, maakten nooit ruzie, bleven altijd bij elkaar, bij kou koesterden zij zich in een bal, en bij mooi weer speelden zij samen.
Op een dag gebeurde er een wonder! Shaya (Benka) vond liefdevolle eigenares in België en verliet haar broers. Snel nadien vond ook Robin een adoptant, wat niet te lang duurde. De adoptant moest verhuizen. Curatoren wilde Robin niet terug naar het asiel sturen, waar hij alle waardigheden van thuis hond zou verleren, en zo is hij beland bij een fostergezin. (ook hij zal binnenkort naar huis!! hij zal met zijn zus Benka herenigd worden!). En Pit is alleen gebleven, hij heeft goede buren, maar zij zullen Robin en Benka niet vervangen.
En Pit is een prachtige, verlegen, leergierige, zachtaardige en makkelijk te leren hond, hij is vriendelijk voor alle honden en katten, maar tegelijkertijd wordt hij aangetrokken door mensen, hij houdt van aandacht! Hij loopt goed aan de lijn en vergezelt je tijdens wandelingen en kijkt in je ogen met stomme adoratie, wacht op je en ontmoet je rustig aan de deur om je in de palm van zijn hand te porren met de woorden "Ik heb je gemist, aai me."
Ik wou dat Pit een gelukkig einde had en een thuis en liefdevolle mensen vond!

Chip 643094100487097
Geboortedatum ongeveer september 2017.
Is in het asiel sinds oktober 2017.
Gevaccineerd, gecastreerd.
Ongeveer 60 cm hoog.
Gewicht ongeveer 20,5 kg.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/pit