Piper

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Zeer contactvaardig, geweldig met zowel mensen als dieren. Het soort hond dat meteen op z'n rug valt, z'n buikje om doet.

Hier is ons Piper, zusje van Toma
Piper, mooie meisje, 6-7 maanden oud, gesteriliseerd, gevaccineerd. Zeer contactvaardig, geweldig met zowel mensen als dieren. Het soort hond dat meteen op z'n rug valt, z'n buikje om doet. Goed met kinderen. Als ze ergens van schrikt, probeert ze zich te verstoppen en tegen de grond te kruipen. In het algemeen, is ze een zeer adequaat meisje.
Ze woont in een opvanghuis, dus zindelijkheid zal wat werk nodig hebben. Maar, zoals de begeleider van het foster zegt, ze doet haar behoefte niet in haar huis als ze drie keer per dag wandelt. Er zijn katten bij de foster, ze zijn daar om muizen te vangen. Dus Piper toont geen interesse in hen. In het begin is ze wat bang van vreemden, maar ze vertrouwt ze snel voor wat lekkere traktaties. Aan de lijn loopt zij goed,
Zij is 50 cm in de schoft. Wordt waarschijnlijk 55-60 cm.
Piper is een van de vele puppies die zijn geboren bij zwerfhonden in een dorp in de regio Kaluga. De vrijwilligers konden, helaas, slechts twee redden(((( De rest is gestorven of verdwenen(( En ook, helaas, zijn hun kleuren impopulair in Rusland. In dat land zijn zulke honden praktisch ten dood veroordeeld.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/piper