Peisa

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Peisa is een erg aardige hondje. Peisa houdt van knuffelen, op uw schoot en armen zitten, ze realiseerde dat ze in feite een echte prinses is.

Peisa, een teefje, 2 kg, 3,5 jaar oud. Zulke kleine prinsessen lijden ook. Ze bracht haar hele korte leven door in een kooi. Ze wilden haar gebruiken om mee te fokken. Maar vanwege zijn zeer kleine formaat bleek het nutteloos te zijn. Ze had het geluk om in handen van vrijwilligers te komen. Ze woont nu bij een pleeggezin in Moskou. Het kostte de familie zes maanden om haar op orde te brengen, zodat ze niet langer bang voor mensen zou zijn. De dierenarts vond geen gezondheidsproblemen, alleen haar gebit had last van slecht eten en gebrek aan zorg voor de hond, er moesten meerdere tanden verwijderd worden. Peisa is een erg aardige hondje. Peisa houdt van knuffelen, op uw schoot en armen zitten, ze realiseerde dat ze in feite een echte prinses is .
Ze is gezond, gevaccineerd en gesteriliseerd. We zijn op zoek naar haar gezin zonder kleine kinderen. Peisa komt op 9 mei van Moskou naar België!

meer info: