Onejka

Ze is erg vrolijk, in wezen een puppy. Ze is nu nog als een wit vel papier en je kunt haar opvoeden zoals je wilt. Ze is zeer contactvaardig, vriendelijk met alle dieren, klaar om te spelen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Een mooi jong poesje (02.08.2021), 48cm en 13kg. Ze is erg vrolijk, in wezen een puppy. Ze is nu nog als een wit vel papier en je kunt haar opvoeden zoals je wilt. Ze is zeer contactvaardig, vriendelijk met alle dieren, klaar om te spelen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Ze zou perfect zijn met een andere hond - ze heeft echt een speelkameraadje nodig, samen zullen ze hun energie kwijt kunnen. Ze zal geweldig zijn met kinderen. Katten zijn ook een speelkameraadje voor haar, maar niet alle katten zullen dat leuk vinden ( video). Ze heeft geen zweem van agressie tegen wie dan ook. Ze is altijd alert, vrolijk, actief en speels. Ze zal passen in een actief gezin en moet worden behandeld en tijd voor zichzelf maken. Ze is aangelijnd en schoon. Ze heeft mooie lange oren met vlekken (video). Twee maanden geleden brachten de kinderen haar naar de opvang, ze vonden haar in het bos toen ze aan het wandelen waren, we weten niet hoe ze daar gekomen is.
Onejka is gezond, gevaccineerd en staat op het punt gesteriliseerd te worden. Als je op zoek bent naar energie is dit de hond voor jou!
deM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/onejka