Noel

Kijk hoe ze kan lachen en een niet zo kinderachtige slimme blik heeft!
Noel is erg aanhankelijk, actief, speels en mensgericht. De kleine meid is ongeveer 7 maanden oud (geboren 01.07.2021), wat een perfecte leeftijd is om haar mee naar huis te nemen en haar te trainen.

Wij stellen voor: Ons Noel!
Noel is charmant, zachtaardig en loyaal. 38 cm schofthoogte en een gewicht van 10 kg. Noel's moeder werd door haar eigenaars op straat achtergelaten. Het meisje zwierf bijna een jaar rond en baarde deze zomer 8 prachtige pups. Warme zonneschijn, mama in de buurt, wat heeft een puppy nog meer nodig om gelukkig te zijn? was gelukkig tot de lokale bevolking de hondenjagers heeft opgeroepen voor mama en haar puppies. Vrijwilligers hebben de hondenfamilie op wonderbaarlijke wijze gered en naar Moskou gebracht om voor hen een warm thuis en zorgzame eigenaars te vinden. Noel is een zeer slim meisje - ze begrijpt alles meteen!
Kijk hoe ze kan lachen en een niet zo kinderachtige slimme blik heeft!
Noel is erg aanhankelijk, actief, speels en mensgericht. De kleine meid is ongeveer 7 maanden oud (geboren 01.07.2021), wat een perfecte leeftijd is om haar mee naar huis te nemen en haar te trainen. Ze is niet langer een kleine puppy en begrijpt veel, ze zal niet langer zo'n gedoe zijn en luiers en 5 wandelingen nodig hebben. Maar je kunt met haar volop van het leven genieten - Noël zal je niet laten vervelen! Ze zal een bal apporteren en u en de hele familie vermaken met haar dwaze spelletjes). Ze is geweldig met kinderen en katten, dus ze past in elk gezin.

Noel is gevaccineerd, gechipt en verzorgd. Nog niet gesteriliseerd, we kunnen haar op verzoek laten steriliseren.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/noel-1