Nikole

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Nicole is een echte kattin, met haar eigen karakter, mening, begrip van het leven! Ze is een onafhankelijk katje, houdt van genegenheid en communicatie - maar wanneer ze dat zelf wil.

Nicole is helemaal klaar om te verhuizen (gechipt, gesteriliseerd, ingeënt)!
Toen Nicole als kitten van de straat werd gered, begon ze in een gezin te wonen. Maar door de allergie van een van de gezinsleden werd de kat overbodig in het gezin. De vrijwilligers lieten Nicole niet in de problemen en namen haar mee naar hun opvang, maar het is triestig voor haar om daar te zijn, ze weet nog wat een thuis is.

Nicole is een echte kattin, met haar eigen karakter, mening, begrip van het leven! Ze is een onafhankelijk katje, houdt van genegenheid en communicatie - maar wanneer ze dat zelf wil. Forceren, opleggen en aandringen is absoluut niet de moeite waard - Nicole zal een dergelijke houding niet tolereren.

Nicole is volledig onverenigbaar met andere dieren. De koningin in huis moet alleen zijn, alle aandacht, liefde en zorg - voor haar alleen. Daarom zou Nicole de enige moeten zijn.

Nicole is een jonge kat, ze houdt van spelen, ze is welwillend, waardeert een goede houding ten opzichte van haar. Als iemand haar goed behandelt, is zij doet ook goed. Je kunt van Nicole nauwelijks verwachten dat ze lang op je schoot zal zitten, hoewel niemand weet dat na het asiel veel katten die zich thuis bevinden zich veranderen.

Nicole is niet ouder dan twee jaar. Haar tests voor leukemie, immunodeficiëntie en coronavirus zijn negatief. Nicole is heel netjes met het toilet!

We zoeken mensen voor Nicole die van haar zullen houden zoals ze is. Ze gedraagt ​​zich fatsoenlijk, maar ze kan reageren op een belediging. Daarom is het zeker niet de moeite waard om haar te plagen, Nicole is niet een van degenen die zwijgen. Om dezelfde reden zoeken we een gezin zonder kinderen. We zijn op zoek naar een gezin, een vriend, een partner die Nicole, haar geest, haar karakter zal waarderen. Het is gemakkelijk om met haar om te gaan als je haar de kans geeft om een ​​rustig, vredig leven te leiden.

Info: Email: catspetconnect@gmail.com

meer info: https://www.adopteer.be/kat/europese-korthaar/nikol