Muse

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Muse wacht op haar enige echte persoon die van haar zal houden en haar vertrouwen zal kunnen winnen.

Wij stellen voor: Muse
In het begin was ze verlegen, maar toen opende ze zich als een kleine wilde bloem en bleek ze het schattigste ding van de wereld te zijn. De natuur heeft haar in felle kleuren geschilderd, haar gezicht als dat van een vosje, witte borsten en witte "sokjes" aan haar pootjes, haar oren zijn in enveloppen gevouwen. Vriendelijk, aardig meisje, op het karakter rustig. Muse is erg sociaal, ze zal zich niet haasten om je te knuffelen, ze zal haar pootjes niet op je schouders zetten, maar als je dicht bij haar komt zal ze zich laten aaien. Zoals veel puppies houdt Muse ervan om met haar neefjes te stoeien, te rennen, te ravotten, graag in bad te gaan en met de bal te spelen.
Wij zouden graag een gezin voor Muse vinden om haar de wereld te laten zien waar de zon boven haar schijnt in plaats van op het dak van de volière te drukken, het gras groen is onder haar voeten waar ze kan rennen, en de horizon zich kilometers ver voor haar uitstrekt, in plaats van te eindigen bij een metalen hek. Muse wacht op haar enige echte persoon die van haar zal houden en haar vertrouwen zal kunnen winnen.
Muse loopt goed aan de lijn, schiet goed op met honden, let niet op katten. Gezond, gevaccineerd, behandeld tegen parasieten, gesteriliseerd.
Groei 53 cm
Gewicht 19 kg
meisje
Gezond, gevaccineerd, gecastreerd
Geboortedatum augustus 2020.
chip 643094100691205

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/muse