Monti

Ze houdt van actieve wandelingen, maar houdt er ook van om rustig naast mensen te liggen. Ze vindt het leuk om te trainen en commando's te leren. Ze spreekt gemakkelijk met iedereen.

Monti is een 4,5 maand oude pup (31.08.2021), 43 cm en 13 kg. Zij en haar zus werden door vrijwilligers gevonden in het bos bij de weg, blijkbaar heeft iemand hen gewoon uit een auto gegooid. Ze zijn volledig gesocialiseerd en gewend om in een huis met liefde en zorg te leven. Monti is sierlijk, speels, zeer aanhankelijk en zachtaardig meisje, contactvaardig. Ze houdt van actieve wandelingen, maar houdt er ook van om rustig naast mensen te liggen. Ze vindt het leuk om te trainen en commando's te leren. Ze spreekt gemakkelijk met iedereen. Monti is wat schuwer dan haar zus Laima, ze heeft wat tijd nodig om aan haar nieuwe omgeving te wennen.
Ze leert aan de lijn te lopen en buiten naar het toilet te gaan (3-4 keer per dag). Ze rijdt goed in de auto en ligt rustig. Ze is niet bang om mensen te ontmoeten, ze is vriendelijk. Ze is goed met alle mensen en kinderen. Ze is heel vriendelijk met katten en honden. Monti is gezond en gevaccineerd, gecastreerd volgens de leeftijd op aanraden van de dierenarts.
deM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/monti