Marcel

Marcel has a great character, no exaggeration - the cat is incredibly affectionate, friendly, accommodating and outgoing.

Het verhaal van Marcel - hij werd afgelopen zomer samen met andere kittens uit platteland gered. Iedereen vond families, behalve Marcel, niemand wilt hem vanwege een licht oogprobleem. Nu woont hij in een mini-opvangcentrum in Moskou en probeert hij zijn geluk te vinden in België.

Marcel is 1 jaar. En hij is een echte knappe man met grijze en witte vacht!

Gecontroleerd op virussen - alles is negatief, behalve katten coronavirus, dat zich niet manifesteert en niet besmettelijk voor mensen en honden), klinisch gezond, gechipt, gevaccineerd en gecastreerd. Gewend aan een kattenbak. Er is een klein probleem met het oog - er stroomt periodiek een transparante traan uit hem. De tweede oog is min of meer goed, maar de eerste is soms normaal, maar soms lekt. We bezochten een oogarts - de dokter zei dat het een gedeeltelijke obstructie van het nasolacrimale kanaal was. Het heeft geen zin om te opereren, het kan traumatisch zijn en het is geen feit dat het na enige tijd niet meer zal vernauwen, je hoeft alleen maar eenmaal per dag zijn ogen af ​​te vegen of tijdens een exacerbatie antiseptische en anti-allergische druppels te druppelen (ze verwijderen mogelijk oedeem door het nasolacrimale kanaal uit te zetten en het vloeien niet uit het oog). Dit is zo'n extern probleem en niemand wilt hem adopteren.

Marcel heeft een geweldig karakter, zonder overdrijving - de kat is ongelooflijk aanhankelijk, vriendelijk, meegaand en extravert. Hij is tamme, stille, zachtaardige kat. Marcel heeft zijn moeder echt nodig, hij is nog maar een baby-peuter! Marcel houdt van spelen, maar op zichzelf - rustig van aard. Hij is erg mensgericht en gehecht aan een mens.

Breng de jongen Marcelka naar je toe! Hij droomt zo veel van thuis en familie en wacht al zo lang!

info: Email: catspetconnect@gmail.com

meer info: https://www.adopteer.be/kat/europese-korthaar/marcel