Malyshka 1 (Baby)

De kleine is een ongelooflijk lieve, kalme en positieve hond. Ze is erg gevoelig en netjes, loopt goed aan de lijn, trekt niet. Baby is selectief in communicatie, ze speelt alleen met bepaalde honden, met anderen heeft ze niets te maken, die zijn niet in haar geïnteresseerd. Al haar aandacht gaat uit naar de man, ze aanbidt hem.

Een verhaal van een ex-gedomesticeerde hond.

Geluk en ongeluk in het leven van Baby's (Malyshka) lopen tamelijk naast elkaar, elkaar opvolgend, maar wij geloven dat een nieuw liefhebbend gezin in staat zal zijn om deze reeks van ongelukken voor eens en voor altijd te doorbreken, en de hond eindelijk het beste en meest waardige lot te geven dat mogelijk is.

Het verhaal van Baby begon toen ze geboren werd, toen iemand de kleine pluizige brokjes van een huishond in het bos gooide. Een vriendelijke vrouw vond de puppies en bracht ze naar het dorp. Het kleine meisje vond, net als al haar broers en zussen, een thuis, ze kreeg onderdak bij een oudere vrouw, bij wie ze 3 jaar heeft gewoond. Het leven leek beter te worden.
Maar toen werd de vrouw ziek en moest naar de stad om te leven. Het babymeisje en haar puppy werden ook meegenomen. Dus werd ze niet alleen een huisdier, maar zelfs een stadshond.
Tijdens haar leven in de flat heeft Malyshka niets verpest, ze gedroeg zich perfect in huis, blafte niet, haar behoefte - altijd buiten, geen hond, maar een wonder. Maar weer kwamen de problemen van waar we niet konden wachten. Een jaar later werd mijn grootmoeder ziek en kon ze Malyshka niet meer uitlaten, en de familieleden besloten dat 2 honden te veel voor hen was, dus hielden ze Malyshka's puppy en gaven haar aan een asiel((((
Zo werd Malyshka weer een niemands huis.

Het meisje nam het verraad zeer zwaar op, niet begrijpend waarom ze haar dit hadden aangedaan. In het asiel at ze nauwelijks, verloor gewicht, haar ogen werden leeg, niets beviel haar.
Maar de vrijwilligers deden hun best om haar met liefde en aandacht te omringen en Baby kwam weer tot leven.

Nu is ze volledig hersteld, ze verwelkomt graag iedereen die haar bezoekt, neemt graag traktaties aan en gaat mee wandelen. Ze is vertrouwend en dankbaar. Maar elke keer blijft ze in haar ogen kijken met een stomme vraag "Volg je me?"

De kleine is een ongelooflijk lieve, kalme en positieve hond. Ze is erg gevoelig en netjes, loopt goed aan de lijn, trekt niet. Baby is selectief in communicatie, ze speelt alleen met bepaalde honden, met anderen heeft ze niets te maken, die zijn niet in haar geïnteresseerd. Al haar aandacht gaat uit naar de man, ze aanbidt hem.
Ze is absoluut niet confronterend en vriendelijk tegen alle dieren.

Het temperament van de familie voor de Baby is rustig, gematigd actief. Het is mogelijk zonder enige ervaring met het houden van honden. Malyshka veroorzaakt geen ongemakken en problemen, het is eenvoudig, gemakkelijk te begrijpen en comfortabel.
Geweldig met katten, heb mijn hele leven met ze geleefd.

Baby zal het leven van haar baasje vullen met oprechte vreugde, aangename verzorging en aangenaam gezelschap.

Chip N 643 094100702396
Geboortejaar ongeveer oktober 2018.
In het asiel sinds oktober 2021.
Zij is 53-55 cm lang en weegt 22-23 kg.
Was gecastreerd voor de opvang en ingeënt.

Kan heel goed aan de lijn lopen.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/malyshka-baby