Makar

Makar is een knappe, roodharige zonneschijn van ons asiel. Je moet hem tenminste een minuut in de ogen kijken, en je zult meteen zijn ziel begrijpen.

Makar is een knappe, roodharige zonneschijn van ons asiel. Hij lijkt wel uit een mooie film over een gelukkig gezin met kinderen, een mooi huis, en een vriendelijke hond. Makar heeft geen familie, hij leeft nu al bijna 4 jaar in het asiel. Zijn schoonheid verlicht alleen de muren van de vuile kooi. Je moet hem tenminste een minuut in de ogen kijken, en je zult meteen zijn ziel begrijpen. Zeer bescheiden, onopvallend in de dialoog, verfijnd van aard, hij verraadt alles door zijn ogen en toont zijn soort. Zelfverzekerd, intelligent en toch zacht en kwetsbaar, voelt subtiel de stemming van de mens aan, begrijpt met een woord, met een halve blik. Hij is goed opgevoed, slim, en hij leert alles wat nieuw is met belangstelling. Makar is een wat verlegen hond, maar als hij de warmte van mensenhanden voelt, plaats neemt op de deken en geniet van een heerlijke maaltijd, zal hij zich openstellen en je beste vriend worden.
En je zult geen betere metgezel vinden voor wandelingen en samenzijn. Hij is een mega vriendelijke hond - zijn staart altijd in de verwelkomende beweging, nooit agressief, kan goed overweg met andere honden, speelt graag met ze, rent op en nodigt uit om te rennen, houdt van water en op warme dagen het liefst badend in het zwembad en spelen in het zand. Hij loopt goed aan de lijn en luistert en gehoorzaamt commando's. Hij is erg blij als er vrijwilligers komen, wetende dat er een rustige wandeling en menselijk gezelschap zal zijn.

Makar zal je leven met heldere kleuren beschilderen en je onvergetelijke gelukkige momenten bezorgen.

Zoveel opwinding en helder licht!

Chip 643094100486042
Geboortedatum ongeveer april 2017.
Is in het asiel sinds augustus 2017.
Gevaccineerd, gecastreerd.
Ongeveer 60-65cm hoog.
Gewicht ongeveer 26 kg.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/makar