MIKKI

Mikki houdt ervan om gekamd te worden en van aandacht in het algemeen. Beetje jaloers zoal vele kleine hondjes maar niet agressief. Goed met kinderen !

Wij stellen voor: MIKKI
Mikki werd naar Moskou gebracht vanuit een asiel in Yalta. Ze is pas 1 jaar oud. Mikki is gezond en gevaccineerd. Eet droog voedsel. Haar gebit is uitstekend, ze kauwt graag op speciale stokjes om haar tanden te poetsen.
Mikki is een actieve meid, rent graag rond en speelt met plezier met touwen en stokken. Ze is gewend aan haar wekelijkse wandeling van 2 uur (is zindelijk), maar ze zal heel blij zijn met een extra wandeling natuurlijk.
Mikki houdt van lange wandelingen, trekt niet aan de lijn. Heeft dichte vacht met ondervacht, maar wordt toch koud in de russische winter in de winter, heeft een jasje nodig voor wandelingen. Mikki houdt ervan om gekamd te worden en van aandacht in het algemeen. Beetje jaloers zoal vele kleine hondjes maar niet agressief. Goed met kinderen !
Bederft niets in huis (alleen haar speelgoed). Trainbaar, vangt een bal. Gaat goed om met andere honden. Past in een gezin met andere honden. Woont momenteel in een asiel in Moskou.
33 cm in schoft 9 kg
gechipt, gevaccineerd
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/mikki