Lassy

Kijk naar zijn schattig beeld, zijn knoopogen en zijn niet zo kinderachtige slimme blik! Lassy is erg aanhankelijk, actief, speels en mensgericht.

Lassy is de broer van een familie van 8 puppies - een grappig uitziend, perfect goedaardig en onbevangen kind, 45 cm schofthoogte, met een gewicht van 14 kilo. Lassy's moeder werd door haar eigenaars op straat achtergelaten. Het meisje zwierf bijna een jaar rond en in de zomer beviel ze van 8 prachtige pups, gewoon op straat. Warme zonneschijn, mama aan haar zijde, wat heeft een puppy nog meer nodig om gelukkig te zijn? Lassy was gelukkig totdat de lokale bevolking de jacht op de moeder en haar puppies afkondigde. Vrijwilligers hebben de hondenfamilie op wonderbaarlijke wijze gered en naar Moskou gebracht om een warm thuis en zorgzame eigenaars te vinden. De jongen is heel slim en snel van begrip - hij vangt gewoon alles op!
Kijk naar zijn schattig beeld, zijn knoopogen en zijn niet zo kinderachtige slimme blik! Lassy is erg aanhankelijk, actief, speels en mensgericht. De jongen is ongeveer 7 maanden oud (geboren 01.07.2021), wat de perfecte leeftijd is om hem mee naar huis te nemen en hem te trainen. Hij is niet langer een kleine puppy en begrijpt veel, hij zal niet langer zo'n gedoe zijn en luiers en 5 wandelingen nodig hebben. Maar je kunt met hem volop van het leven genieten - Lassy laat je je niet vervelen! Hij zal de bal brengen en u en de rest van de familie vermaken met zijn dwaze spelletjes). Hij is geweldig met kinderen en katten, dus hij past in elk gezin.

Lassy is gevaccineerd, gechipt en verzorgd. Nog niet gecastreerd, gecastreerd op aanvraag.
NM

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/lassy