Habri

Habri - hond zen! Zeer rustige en vriendelijke kleine mollige hond. Kan communiceren met mensen, kan zich met zijn eigen zaken bemoeien, zeer onopvallend maar ook attent.

Naam: Habri (Habr, Habrusha - HabriHabrHabrusha), een reu. Kompakt gebouwd, grote poten, schedel, zachte glanzende vacht, vacht dik, zeer aangenaam om aan te raken
De moeder van Habri was gered door vrijwilligers. Zij was zwanger en heeft een nest van 5 zwarte kleintjes.

Geboortedatum: ~Juli 2021 Hoogte ~30 cm schofthoogte. Gewicht 8 kg. Niet gecastreerd door leeftijd
Eerste wandelingen zijn vrij succesvol, nog steeds een beetje bang, als je aan de leiband trekt, maar als je hem roept wordt - gaat het gemakkelijk.
Socialiseert perfect, vertrouwt mensen, goede vrienden met andere honden en katten, geslacht is niet belangrijk, geen ervaring met kinderen, maar van nature is hij mega rustig en goedaardig, geen riem, kan al lopen, als hij gesommeerd wordt past hij, loopt niet weg.
Eerste reis naar de dierenarts en wandeling naast een actieve oprit gedroeg zich rustig.
Kent de commando's "zit", "nee".
Goed mens georiënteerd, communiceert actief als hij benaderd wordt, zo niet, gaat meestal zijn gang, komt soms alleen naar u voor genegenheid en gezelschap.
Geen uitgesproken angsten, geen agressie reacties, ook geen paniekaanvallen.

Geen reacties van de mensen, op andere dieren - een beetje mopperen, maar geen agressie.
Habri - hond zen! Zeer rustige en vriendelijke kleine mollige hond. Kan communiceren met mensen, kan zich met zijn eigen zaken bemoeien, zeer onopvallend maar ook attent. reageerde bijna onmiddellijk op zijn bijnaam. Hij was een mega-coole hond!!! Een hond van dromen.
Deze hond is perfect voor diegenen die een rustige mega evenwichtige en onopvallende vriend willen voor ontspannen wandelingen. Voor gezinnen met kleine kinderen, voor oudere stellen (ideaal!), voor alleenstaanden, voor stellen met een rustige en gematigde levensstijl.
Alleen: rustig met zijn eigen zaken bezig

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/habri