Fonska

RESERVED/RESERVEE/GERESERVEERD
Parmantig en actief, ze houdt van spelletjes en beweging. Fonska is altijd positief en wacht op communicatie, die voor haar even belangrijk is als lucht.

Fonska is een hond die altijd cool is om bij te zijn!

Fonska is een nauwe kruising van de Picardische Herder (een Frans herdershondenras). Parmantig en actief, ze houdt van spelletjes en beweging. Fonska is altijd positief en wacht op communicatie, die voor haar even belangrijk is als lucht. Kun je je voorstellen wat je nodig hebt in je leven?
Fonska heeft een tweelingzus met wie ze samen naar de opvang kwam. Op dit moment is Anfisa thuis in Finland in een grote hondenfamilie. Fonska heeft ook een thuis nodig en een eigenaar aan wie ze de rest van haar leven gehecht en toegewijd zal zijn.

Fonska speelt graag met andere honden en zou nog liever met mensen spelen. Ze aait, wrijft over haar pootjes, springt op om haar te likken en draait rond, in de hoop liefde en aandacht te krijgen. Als er zo veel honden in een menigte zijn, wil ze zo veel aandacht en warmte. Het is haar raison d'être om bij mensen te zijn, ze is 100% mensgericht en loyaal. Ze kan een beetje jaloers zijn op het feit dat haar korte en zeldzame bezoekjes van vrijwilligers in het asiel voor haar niet genoeg zijn om dit belangrijke gebrek aan gezelschap goed te maken.
Als Fonska aan de lijn is of alleen met een mens, is ze gehoorzaam, attent en altijd gretig om te behagen. Ze zou dolgraag wandelen en alles wat ze om zich heen kan zien verkennen, maar helaas is de wereld van het asiel erg beperkt, en haar zeldzame menselijke contact weerhoudt Fonska ervan zichzelf volledig te ontdekken.
Fonska past zich vrij snel aan aan alles wat nieuw is (plaats, volièreburen, vreemden, gasten in de opvang), ze is blij met contact en geniet van socialiseren. Ze is erg charismatisch en emotioneel.
Ze is geschikt voor een actieve, levendige familie, mensen die graag wandelen en socialiseren met vrienden. Fonska is goed met kinderen, maar omdat ze vaak hyperactief is (vanwege haar zeldzame wandelingen in het asiel), raden wij een hond aan van 8-10 jaar. Kan goed overweg met andere honden, maar is mensgericht.

Fonska is een prachtige gezelschanshond, met wie u interessante uitstapjes kunt maken en een actieve levensstijl kunt leiden. Kom en haal Fonska!

Chip # 643090000061313
Geboortejaar - 2013 (volgens het asiel)
In het asiel sinds september 2015.
De schofthoogte is 58-60 cm, het gewicht 26-28 kg.
Gesteriliseerd, gevaccineerd.
Loopt aan de lijn.

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/fonska

Stay Connected

Contact Us

Do you want to be part of PetConnect?

Do you want to adopt one of ours dogs?

Do you have questions?

Feel free to submit below form and one of us will contact you back shortly.

What is your request about?

PetConnect a.s.b.l.

Email

petconnectbelgium(@)gmail.com

Registration number

0740.552.933

Bank Account

BE52 9733 8066 4309

© 2020 PetConnect asbl