Alenka

Alenka is een grappig, nieuwsgierig meisje. Ze is in alles geïnteresseerd. Alenka likes to play with other puppies, but when she sees someone, she bursts into his arms and is willing to cuddle for hours.

Alenka is een grappig, nieuwsgierig meisje. Ze is in alles geïnteresseerd. Hier is een man - wat heeft hij in zijn handen? Hier rent een hond - mag hij met mij spelen? Hier komen de bloemen. Ik wil ze ruiken. Er vliegt een vogel. Ik moet hem inhalen.
Zoveel interessante dingen voor de baby. Het is jammer dat haar wereld beperkt is tot de omheining van het weeshuis. En het zou zo leuk zijn om het leven samen met haar favoriete baasje te leren kennen.
Alenka speelt graag met andere puppies, maar als ze iemand ziet, stormt ze in zijn armen en is bereid om urenlang te knuffelen.

Alenka is een van de acht puppies die op een vriesnacht in februari aan de poort van het asiel werden gebracht. In die tijd was ze een piepkleine puppy van 2 maanden, wiens leven afhing van de genade van mensen. In het weeshuis werd de baby verpleegd, verzorgd en behandeld. Nu is ze een vrolijk, nieuwsgierig babymeisje, dat een familie, liefde en aandacht heel hard nodig heeft.

Klein meisje
geboren op 7 december 2020.
Zal in de schuilplaats zijn op 16 februari 2021
Is gezond, gevaccineerd.
ze zal ong 50cm worden op de schoft

meer info: https://www.adopteer.be/hond/onbekend/alenka